22
2

LaborationsuppgifterLaborationsuppgifter tillkommer till denna produkt och kommer att vara i olika svårighetsgrader. Allt från att skapa en enkel funktion till att skapa en fungerande sekvens.


För att göra det så simpelt som möjligt ingår även handledningar till de mer avancerade övningarna.

Pneumatisk träningsstationStuderingsmöjligheter


Detta är en pneumatisk arbetsbänk som är utrustad med fyra hjul för enkel placering och förflyttning. Panelens vinkel och höjd är utformade ergonomiskt för användaren.


Varje pneumatisk komponent är en egen modul, vilket gör det lätt att kunna designa panelen hur man vill för att på enklaste sätt få det önskade uppdelningen mellan t.ex. Cylindrar och ventiler. Panelen är gjord av en aluminiumprofil med spår intervaller på 25 mm vilket gör att komponenter enkelt kan anslutas och kopplas bort.


Den pneumatiska kretsen är uppbyggd av snabbkopplingar. Detta för att användaren ska kunna snabbt designa och bygga dem pneumatiska kretsarna. Det finns även en möjlighet att kombinera den pneumatiska kretsen med en elektrisk krets. Detta för att användaren ska utveckla sina kunskaper att kombinera olika styrsätt för att få en så optimal lösning på experimentet som möjligt.


Den elektriska komponenterna är t.ex. Relä och flera olika knappar. Stationen är också utrustad med PLC- programmerbara styrenheter som kan fördjupa användarens förståelse i programmerbara styrenheter. Detta gör det möjligt att kunna kombinera PLC med traditionell relästyrning vilket kommer öka användarens förståelse i kontrollstyrning.
Produkt specifikation


  • Matning: 230V AC, 24V/5A

  • Styrd utav plc, går att välja mellan siemens och mitsubishi.
  • kompressor: 230V AC 50Hz , 600W


Produktnummer


  • TT-PE002

Har ni frågor angående produkter alternativt vill ni få offert?

Addera produktnummer och skicka till oss så hör vi av oss inom 24h!

 
 
 
 
unsplash